Loekje van Hooft Loekje van Hooft

Het is mijn passie om mensen met een beperking in het dagelijks leven te helpen. Ik doe dat onder de naam “mijn Kompas”. Ik richt me daarbij in eerste instantie op de cliënt, diegene die bij mij aanklopt voor hulp. Ik zoek samen met de cliënt naar de doelen die hij/zij in de toekomst zou willen bereiken. Net zoals met het kompas wat je bij je draagt als jij je op onbekend terrein begeeft, is mijn kompas er om de cliënt te helpen de weg te zoeken. Elk klein stapje in de goede richting is er weer één. De nadruk ligt daarbij op de dingen die goed gaan en het werken aan de dingen die beter kunnen.


Opleidingen:

2012 – 2013: Post HBO Autisme Deskundige te Dordrecht (Autisme Centraal, Gent)

2007 – 2011: Avans Hogeschool ‘s Hertogenbosch Social Work Voltijd Verkort

2003 – 2007: SPW Kellebeek College (ROC West Brabant)


Werkervaring:

Vanaf 2006 heb ik gewerkt voor verschillende grote zorginstellingen. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met zowel kinderen als volwassenen met een meervoudige beperking met soms daarnaast ook gedrags- of Sensorische Informatieverwerkingsproblemen.